痛楚!(i365 第6天)

如果不小心的話,我們會在烹飪時燙傷自己。在訓練期間,即使是肌肉發達的運動員也會受傷。當關係破裂時,在情感上人會感到傷痛。普通人不喜歡疼痛,但它是無處不在的。因此,讓我們積極面對它,而不是逃避它。
使徒約翰預言痛苦將不再存在。讓我們專心思考他的話。
思考Ponder: 4神 要 擦 去 他 們 一 切 的 眼 淚 . 不 再 有 死 亡 、 也 不 再 有 悲 哀 、 哭 號 、 疼 痛 、 因 為 以 前 的 事 都 過 去 了 。(啟21:4)
提問Post:「神啊,你可否除去我現在的痛苦嗎?」
實踐Practice:請緊記神是最終將痛苦消除的。
宣告Proclaim:如果你在苦難中遇見神,請與別人分享你獨特的經歷。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.